miércoles, 4 de junio de 2014

Començem amb els vestuaris, els materials i la musicalització

Una vegada realitzat el guió inicial, ja hem pogut començar a elaborar els nostres vestuaris.

Nosaltres hem decidit començar pel que seran els barrets dels mariners. Per elaborar-los, hem fet la tècnica de forrar la part d'un globus amb paper de diari i cola per a formar la part de damunt, i després, amb cartró, estem muntant una espècie de base triangular. Una vegada fet això els hi dibuixarem una ratlla blava i el típic símbol d'una ancla.
 En aquest  moment estàvem elaborant la part de dalt dels capells de mariners a l'aula de plàstica. 


Per a poder seguir, decidírem buscar alguns materials més com ara ''goma eva'', en principi de color taronja amb el que farem els becs dels pingüins, que aniràn cosits a un barret negre on també hi haurà uns ulls de tela.


 Així ens ha quedat el resultat final del cap dels pingüins.

També hem començat a fer algún detall dels decorats, com per exemple peixos de diferents dimensions amb cartró. A alguns d'aquests els hi estem donant un poc de relleu per a que es vegin més bonics de lluny. Després els pintarem amb colors viu per a que cridin més l'atenció.
També hem fet ja les ales de la fada (el meu personatge). Per a realitzar-les, hem fet primer la forma que ens agradava sobre cartró, per a després forrar-les amb paper de periòdic (per a que quedessin més fortes) i després cubrint-les amb boles de cotó de diferents colors per donar-li volum. L'últim toc consistirà en posar-lis molta purpurina per donar-lis un efecte més ''màgic''.


 Aquí estàvem elaborant el suport per a què pogués portar les ales còmodament durant el musical.


Una altra part important d'una de les parts de l'assignatura (Música) és, ara que ja tenim pensat més o menys el guió i hem començat els vestuaris i materials, trobar les cançons i les melodies indicades per a cada part. En principi, cada personatge ha de cantar un troç de cançó, per exemple presentant-se, i al menys una cançó grupal. La veritat és que no és massa fàcil, alguns dies estem més inspirats i altres no tant. Però, a poc a poc van sortint estrofes gracioses que anem incluint en el nostre guió, i el professor també ens ajuda a posar musicalitat al ritme de la seva guitarra.
Nosaltres hem decidit que tots cantem alguna estrofa en solitarin (la fada, que sóc jo, en cantaré una al principi de l'obra, els mariners també cantaràn un trosset cada un, els pingüins també...) i després també en cantem alguna en petit grup (per exemple els pingüins junts, els dos mariners, els dos esquimals...) i una final en gran grup, on representarem com un tratat de pau entre els personatges.






No hay comentarios:

Publicar un comentario