miércoles, 4 de junio de 2014

Començem a assatjar...

Si ho pensem bé, ja no queda res per a la funció final! Així que com bé vàrem dir a una petita reunió que férem a classe, hem de posar-nos les piles per a que tot pugui sortir bé el dia de la representació.
Una vegada tenim el guió fet i les disfresses en marxa, el més important és donar continuitat a l'obra, assatjar tot seguit, amb les cançons, les coreografies, els diàlegs, les posicions en l'espai, etc.

Es per això que els pròxims dies estàn dedicats a assatjar (a part de continuar amb els decorats i les disfresses). Sen's va assignar a cada grup una hora determinada per a poder assatjar davant els professors i així que ells ens donessin alguns consells o indiquessin algunes pautes. A part d'això, seguim quedant fora de hores lectives per a poder enllestir-ho tot.


Com ja sabem que la representació final serà al Club Diario de Ibiza, el nostre grup ha assistit a aquest lloc per a poder veure l'escenari, fixar-nos un poc en com està distribuït l'espai, l'altura, etc. La veritat que ens ha vingut molt bé per a agafar les nocions bàsiques de l'espai per situar els nostres personatjes.  

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario