miércoles, 4 de junio de 2014

Primeres classes i creació del guió

Amb l'inici del segon semestre, hem començat també noves assignatures. Una d'elles és la de ''La Representació Escènica a l'Escola Infantil''. Aquesta assignatura anirà enfocada a crear, com bé diu el títol, una representació final per a infants musicalitzada. Així, haurem de idear tota una història, amb els seus personatges, els seus diàlegs, cançons, el fil conductor de l'obra, uns decorats, uns vestuaris...etc.  




Hem començat per crear els grups. El nostre, està format per 6 persones: na Andrea, en Marc, na Priscila, na Patricia Roig, na Patricia Cardona i jo. A partir d'aquí hem creat un guió amb les primeres idees inicials per a després poder desenvolupar-ho a poc a poc. Així, ens hem reunit tots i cada un ha anat aportant idees fins que hem arribat a unir-les i crear la petita història. En principi, hem decidit que seria interessant tractar la temàtica del respecte i cura del medi, ja que pretenem que es pugui extreu-re una ''moraleja''. L'escenari serà el Pol Sud i entre pingüins i esquimals (entre altres personatges) es portarà a terme l'entramat de la història.


Amb el guió, em repartit també ja els personatges per tal de poder anar per feina i poder començar a crear els vestuaris.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario