miércoles, 4 de junio de 2014

Seguim treballant fora de classe...

 Tot i ser la Setmana Santa, i per tant, vacances a la Universitat, hem trobat necessari quedar fora d'hores de classe ja que el final de curs, i per tant el dia de la Representació final, s'acosten, i no volem que ens falti temps per a fer tot el material (escenaris, vestuaris, etc.). Així, un dels dies que quedarem optarem per acabar amb el guió (ja amb totes les cançons, melodies, diàlegs, etc.) ja que era una tasca imprescindible a fer per a poder continuar al tornar a la rutina de les classes.

També hem començat a fer l'iglú, una part molt important del decorat del nostre escenari, ja que l'obra s'ambienta al Pol, i necessitavem un element que destaqués força: allí on habitaran els nostres esquimals. Així, hem fet servir un munt de ampolles d'aigua (que haviem estat recolectant prèviament) per a poder donar-li la forma arrodonida característica (haviem pensat fer-ho també amb caixes però hem pensat que quedaria millor així). La veritat és que és un treball força laboriós perquè pretenem que quedi força ''real''. Una vegada que tinguem l'estructura la cobrirem amb pintura blanca.



 Aquí tenim una foto de l'iglú encara sense pintar i sense l'entrada, que de tan gros que és no ens cabía al maleter de cap cotxe i haguérem de disposar d'una furgoneta...


... i aquí el resultat final del nostre iglú, ja disposat a l'escenari el dia de la representació final.

Una altra cosa que férem fet va estar prendre'ns les mides (fer una espècie de patrons) per a la disfressa de pingüí, ja que havíem de comprar la tela necessària per a realitzar els ''trajes'' de pingüí. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario